Arrow
U gaat een training volgen
U gaat een training volgen
U wilt zich laten accrediteren
U wilt zich laten accrediteren
U wilt Insights inzetten
U wilt Insights inzetten
Sluiten

Experience Insights Discovery

Overweegt u zich te laten accrediteren als Insights Discovery practitioner, maar wilt u eerst persoonlijk ervaren wat de kracht is van het Insights Discovery systeem voordat u de knoop doorhakt? Dan kunt u zich aanmelden voor de Experience Insights Discovery workshop. Tijdens deze workshop ervaart u (als deelnemers en facilitator) wat de toepassingsmogelijkheden van de methode voor uw praktijk zijn, ontvangt u uw eigen Insights Discovery profiel en wordt u uitgebreid geïnformeerd over de zakelijke, ethische en praktische aspecten van de accreditatie.

De Experience Insights Discovery workshop is vrijblijvend – u bent niet verplicht om daarna daadwerkelijk deel te nemen aan de accreditatietraining. Wij vragen voor de workshop een bijdrage van € 50,– (excl. btw). Dit bedrag wordt verrekend met de kosten voor de Insights Discovery Accreditatie, als u na de workshop besluit zich daarvoor aan te melden.

Wilt u deelnemen aan de Experience Insights Discovery workshop? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken wat uw wensen en verwachtingen zijn en hoe deze aansluiten op onze visie op ontwikkelen en inzet van het Insights Discovery ontwikkelsysteem. Tijdens dit gesprek vertellen wij u meteen hoe u de vragenlijst voor het Insights Discovery profiel kunt invullen.

Wilt u meer weten over Experience Insights Discovery?

Stel hier uw vraag
Bel onze servicedesk
of

Agenda 2016

Er zijn geen Experience Insights Discovery meer dit kalenderjaar

 

>> Klik hier voor de volledige agenda

Inschrijfformulieren

© Insights Benelux 2003 - 2017. Alle rechten voorbehouden