Arrow
U gaat een training volgen
U gaat een training volgen
U wilt zich laten accrediteren
U wilt zich laten accrediteren
U wilt Insights inzetten
U wilt Insights inzetten
Sluiten

Community

Als nieuwe practitioner krijgt u toegang tot onze Community maar wat betekent dat voor u?

Ondertussen hebben wij 1000 mensen opgeleid te werken met Insights Discovery. Een deel van deze practitioners gebruikt Insights Discovery binnen hun eigen bedrijf. De overige practitioners verkopen Insights Discovery door aan hun eigen klanten.

Al deze practitioners bezitten over verschillende soorten kennis en ervaring zowel met Insights Discovery als in het vak zelf. Er valt dus veel van elkaar te leren.

Om deze kennis en ervaring te kunnen delen hebben wij een aantal initiatieven die als platform dienen. Zo zijn de Learning Academy workshops zijn bedoeld om zowel de theoretische als de praktische kennis van nieuwe Insights Discovery Practitioners te verankeren en te verdiepen en de ervaren Practitioners extra leerstof, uitdaging en toepassingsmogelijkheden te bieden.

Daarnaast hebben we een practitioner site. Op de practitioner site vindt u alles wat u nodig heeft om Discovery goed te kunnen gebruiken en verkopen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via forums vragen te stellen aan het netwerk of discussies te volgen/ te beginnen.

Per e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de geplande events en nieuwtjes.

Wilt u meer weten of aanmelden voor een accreditatie training?

Stel hier uw vraag
Bel onze servicedesk
of
© Insights Benelux 2003 - 2017. Alle rechten voorbehouden