Arrow
U gaat een training volgen
U gaat een training volgen
U wilt zich laten accrediteren
U wilt zich laten accrediteren
U wilt Insights inzetten
U wilt Insights inzetten
Sluiten

Save the date! Leadership Experience – 6 oktober 2016

DEF-Beeld-Unconference

LEIDINGGEVEN AAN TRANSITIE
Samen op weg naar de organisatie van de toekomst

Hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit? Hoe begeleid je de transitie naar een organisatie die future proof is? Op maatschappelijk, organisatorisch én menselijk vlak? En waar staat jouw organisatie? Ingewikkelde vragen waar je niet zomaar een antwoord op hebt. Daarom staan deze vragen centraal tijdens de Leadership Experience op 6 oktober in B.Amsterdam.

Het doel van deze experience?
Ervaringen en inzichten delen, elkaar handvatten aanreiken, geïnspireerd raken en zelf inspireren. Alles wat je nodig hebt om transitie(s) naar de organisatie van de toekomst beter te kunnen begeleiden.

Unconference?
Geïnspireerd door vooraanstaande sprekers en facilitators ga je gezamenlijk aan de slag met vragen rond ‘de organisatie van de toekomst’. Niet voor niets kiezen we voor de vorm van een unconference. Want pasklare antwoorden zijn er niet en elke organisatie verandert anders. Vanuit je eigen leerbehoefte geef je (mede) richting aan deze bijeenkomst. In de aanloop naar 6 oktober gaan we samen op zoek naar boeiende verhalen uit de praktijk en andere inspiratiebronnen.

Iets voor jou?
Heb of wil jij een (voortrekkers)rol in de transitie naar de organisatie van de toekomst? Noteer dan 6 oktober in je agenda en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond deze uniekeunconference. Meld je hier aan en zorg dat je niets mist!

>> Blijf op de hoogte

Tessa Meinsma

Over Tessa Meinsma | Marketing & Brand Manager

Discovery wielpositie: 33

Er zijn nog geen reacties op deze blog. Wat zijn uw gedachten? Deel ze hieronder!

» Naam:
* Verplicht
» E-mail:
*Verplicht (niet zichtbaar)
» Reactie:
* Verplicht
 
© Insights Benelux 2003 - 2017. Alle rechten voorbehouden