Insights practitioner worden?

Graag onderzoeken we samen met jou of je er klaar voor bent om deel te nemen aan de accreditatietraining. Dat doen we in een telefonisch intakegesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek vragen we je om ons vooraf meer informatie te geven over jouw achtergrond en motivatie via het intakeformulier. Je kunt de acrreditatietraining in HaarlemBrussel of Brugge volgen.

Tijdens de accreditatietraining leren we je alles wat je nodig hebt om met Insights Discovery te werken in je eigen praktijk. We gaan ervan uit dat je de benodigde expertise en ervaring als trainer, coach en/of facilitator al in huis hebt. Mis je nog expertise die je wél nodig denkt te hebben om met Insights Discovery te kunnen werken? Geef dit dan aan bij het intakeformulier. We adviseren je graag verder tijdens het intakegesprek.

 • Goed om te weten:

  Het inschrijven duurt 15-20 minuten.

  Houd je cv (in PDF of Word) bij de hand. Dit heb je nodig om je inschrijving te voltooien.

  Gebruik de knop ‘Vorige’ om terug te bladeren – ingevulde antwoorden blijven bewaard.

  Klik op de laatste pagina op ‘Verzenden’ om je inschrijving te versturen. Je ontvangt dan een automatische bevestiging per e-mail.

  Na ontvangst nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op om een telefonisch intakegesprek in te plannen (geldt niet voor de Experience Insights Discovery workshop).

  Heb je na het invullen geen automatische bevestiging ontvangen? Of heb je na een week nog niets van ons gehoord? Neem dan contact met ons op via +31 (0)23 542 69 29 of accreditatie@insightsbenelux.com.

Insights Discovery - Goede Dag Wiel

Twijfel je…

Of de accreditatie iets voor jou is? Of weet je niet zeker of jouw achtergrond, ervaring en ambities wel aansluiten bij de rol van practitioner? Volg dan de Insights Discovery Introductieworkshop. Deze workshop van een halve dag zal alle twijfel wegnemen. Tijdens deze vrijblijvende, informatieve sessie ontdek je wat de toepassingsmogelijkheden van Insights Discovery zijn. Je gaat de kracht van ons instrumentarium ervaren aan de hand van je eigen profiel en ontvangt meer informatie over Insights als organisatie. Ook hoor je alles over de accreditatietraining en de zakelijke en ethische aspecten van het werken met Insights Discovery. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Tot slot leggen we uit wat aanstaande practitioners wat ons betreft in huis moeten hebben. We zijn namelijk ook nieuwsgierig naar jou! Wij bieden én vragen kwaliteit.

De kosten voor deze introductieworkshop bedragen €200. Als je daarna deelneemt aan de accreditatietraining wordt dat bedrag in mindering gebracht op de accreditatiekosten. Voor deze introductieworkshop geldt geen intakeprocedure; als we op basis van de door jou verstrekte informatie vermoeden dat er misschien geen goede match is, nemen we contact met je op om dit te bespreken en te kijken of we jou en je organisatie op een andere manier kunnen ondersteunen. Je kunt de workshop in Haarlem of in Brussel volgen. Meer informatie over de accreditatie? Download dan de open accreditatie factsheet (PDF). 

INSCHRIJVEN WORKSHOP - HAARLEM

INSCHRIJVEN WORKSHOP - BRUSSEL