Insights practitioner worden?

Graag onderzoeken we samen met jou of je er klaar voor bent om deel te nemen aan de accreditatietraining. Dat doen we in een telefonisch intakegesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek vragen we je om ons vooraf meer informatie te geven over jouw achtergrond en motivatie via het intakeformulier. Je kunt de acrreditatietraining in HaarlemBrussel of Brugge volgen.

Tijdens de accreditatietraining leren we je alles wat je nodig hebt om met Insights Discovery te werken in je eigen praktijk. We gaan ervan uit dat je de benodigde expertise en ervaring als trainer, coach en/of facilitator al in huis hebt. Mis je nog expertise die je wél nodig denkt te hebben om met Insights Discovery te kunnen werken? Geef dit dan aan bij het intakeformulier. We adviseren je graag verder tijdens het intakegesprek.

 • Goed om te weten:

  Het inschrijven duurt 15-20 minuten.

  Houd je cv (in PDF of Word) bij de hand. Dit heb je nodig om je inschrijving te voltooien.

  Gebruik de knop ‘Vorige’ om terug te bladeren – ingevulde antwoorden blijven bewaard.

  Klik op de laatste pagina op ‘Verzenden’ om je inschrijving te versturen. Je ontvangt dan een automatische bevestiging per e-mail.

  Na ontvangst nemen wij binnen 5 werkdagen contact met je op om een telefonisch intakegesprek in te plannen (geldt niet voor de Experience Insights Discovery workshop).

  Heb je na het invullen geen automatische bevestiging ontvangen? Of heb je na een week nog niets van ons gehoord? Neem dan contact met ons op via +31 (0)23 542 69 29 of accreditatie@insightsbenelux.com.

Insights Discovery - Goede Dag Wiel

Twijfel je…

Of de accreditatie iets voor jou is? Volg dan de Experience Insights Discovery workshop. Deze workshop van een halve dag is ideaal als je nog niet zeker weet of de Insights Discovery accreditatie iets voor jou is en graag eerst nog wat meer zou willen leren over de toepassingsmogelijkheden. Voor deze Experience workshop is geen intakeprocedure: als we op basis van jouw informatie vermoeden dat er misschien geen goede match is, nemen we contact met je op om dit te bespreken. Je kunt de workshop in Haarlem of in Brussel volgen. Meer informatie over de accreditatie? Download dan de open accreditatie factsheet (PDF). 

INSCHRIJVEN WORKSHOP - HAARLEM

INSCHRIJVEN WORKSHOP - BRUSSEL