Van zelfinzicht naar werkgeluk

Na een succesvolle editie in 2016 organiseert Insights opnieuw de Insights UnConference. Het thema van de UnConference van dit jaar is ‘Van zelfinzicht naar werkgeluk’.

In een wereld waarin de veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, zoeken we naar nieuwe manieren om onze organisaties wendbaar, werkbaar en succesvol te houden. Werkgeluk blijkt daarbij een bepalende factor. De mate waarin we werkgeluk ervaren heeft een groot effect op onze betrokkenheid, focus, weerbaarheid en ons realisatievermogen. Maar wat is werkgeluk precies? En wat kunnen leiders van organisaties en medewerkers zelf doen om werkgeluk positief te beïnvloeden.

Insights-UnConference-logo

Op donderdag 30 november komen in Geertruidenberg ervaringsdeskundigen, hoogleraren, nieuwsgierige HR- en L&D-managers, directeuren en andere omdenkers bijeen om elkaar te voeden met prikkelende ideeën en bevlogen verhalen uit de praktijk. Om uiteindelijk met concrete handvatten weer huiswaarts te keren.

Wat is een UnConference?

Dialoog en interactie staan centraal in een UnConference. Inspiratoren brengen hun persoonlijke ervaringen in, bieden inzichten uit wetenschappelijke onderzoeken of geven ervaringsworkshops.

Zij nodigen je uit tot gesprekken. In kleine groepen wordt actief gewerkt aan vraagstukken rond ‘zelfinzicht en werkgeluk’. Want pasklare antwoorden zijn er niet en elke organisatie pakt dit op een eigen manier op.

Wat is het bezoekersprofiel?

De UnConference is een leadership event voor bevlogen leiders, HR/L&D-professionals en voorlopers met grote passie voor het thema werkgeluk.

Lijkt het je waardevol om samen met een collega te komen zodat je samen kunt gaan experimenteren of wil je jouw leidinggevende of klant nog overtuigen van het belang van werkgeluk? Het speciale Gouden Duo-ticket maakt het mogelijk om deze collega of klant tegen gereduceerd tarief mee te nemen.