Organisatieverandering

Veranderen is geen keuze, maar pure noodzaak.
Zie jij de toekomst van je organisatie voor je? Zijn jullie future proof?

Wat we kunnen bereiken

De samenwerking met Insights begint altijd met wat jouw organisatie écht uniek maakt: de mensen. Want elke verandering op weg naar betere prestaties begint bij beter zelfinzicht van je medewerkers.

Vanuit deze basis helpen we mensen hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van je organisatie, bijvoorbeeld omdat medewerkers beter op verandering reageren.

70%
van alle veranderingen

mislukt door weerstand

vanuit de medewerkers

Succesvolle organisatieverandering

Om te kunnen veranderen heeft een organisatie volledige betrokkenheid en overgave van de medewerkers nodig. Iedereen reageert anders op verandering; een persoonlijke en menselijke benadering is hierbij dus cruciaal.

Insights helpt verandering zo te faciliteren dat mensen en teams in je organisatie zich uitgenodigd voelen om mee te gaan. Om met hun unieke persoonlijkheid een positieve bijdrage te leveren. Persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling gaan zo hand in hand.

Onze oplossingen helpen organisaties om:

  • Te ontdekken hoe verschillende mensen anders reageren op verandering
  • de betrokkenheid en flexibiliteit van mensen en teams te vergroten
  • problemen op te lossen die de betrokkenheid en prestaties verminderen, tijdens en na de verandering
  • communicatie te verbeteren, zodat het veranderproces efficiënt verloopt
Insights Magazine | Organisatie van de Toekomst

Insights On Topic – De organisatie van de toekomst

In een wereld die steeds sneller verandert zoeken organisaties naar bestaansrecht. Mee veranderen is geen keuze, maar pure noodzaak. Maar hoe ziet de organisatie van de toekomst eruit? Hoe begeleid je de transitie naar een organisatie die future proof is? Bestel GRATIS het magazine ‘De organisatie van de toekomst’. Ruim 140 pagina’s inspiratie, waardevolle inzichten en praktische handvatten om transitie(s) naar de organisatie van de toekomst beter te kunnen begeleiden.