Arrow
U gaat een training volgen
U gaat een training volgen
U wilt zich laten accrediteren
U wilt zich laten accrediteren
U wilt Insights inzetten
U wilt Insights inzetten
Sluiten

Over ons

Inzicht en ontwikkeling zijn de sleutelwoorden van Insights Benelux. Of het nu gaat om effectiever leiderschap, een sterker team of een gezondere organisatie – onze werkwijze vormt de brug tussen persoonlijk inzicht en blijvende transformatie. De leersystemen van Insights worden wereldwijd al meer dan twintig jaar ingezet, en bieden op ieder organisatieniveau heldere perspectieven voor positieve, duurzame en toegankelijke verandering.

Het succes van deze aanpak is natuurlijk iets waar Insights Benelux bijzonder trots op is, maar het uitgangspunt dat wij hiervoor gebruiken is voor ons nog belangrijker. Ons succes is immers slechts een gevolg van onze passie. Wij delen deze graag met u.

Waarom zijn wij hier?

Persoonlijke ontwikkeling kan alleen vanuit het individu zelf komen – de weg naar succes begint altijd bij de kern. Deze visie vormt niet alleen de grondslag van de programma’s die Insights Benelux aanbiedt, maar is ook de basisvoorwaarde van ons bestaan.

Wij willen in de eerste plaats een wereld creëren waar mensen zichzelf en anderen echt begrijpen, en hierdoor geïnspireerd worden om meerwaarde te ontwikkelen in alles wat zij doen. Insights Benelux helpt mensen om hun volledige kracht te realiseren en te benutten – dat is onze passie. Alles wat wij doen vloeit hieruit voort.

Hoe maken wij het verschil?

De programma’s van Insights Benelux zijn uniek – wij bieden onze deelnemers diepgaand inzicht in hun persoonlijke behoeften, voorkeuren en kwaliteiten, en helpen hen deze inzichten om te zetten in blijvende verandering. De eenvoudige, universele kleurentaal die wij hierbij gebruiken zorgt voor duidelijkheid, en maakt onze programma’s voor iedereen toegankelijk. Door gebruik te maken van een waardevrij kader voor persoonlijke ontwikkeling blijft de focus van onze programma’s altijd positief – Insights Benelux richt zich op de potentie van het individu, niet op de beperkingen.

Insights heeft daarbij zowel in theorie als praktijk een robuuste basis: onze methodiek is gebaseerd op het gedachtegoed van Dr. Carl Jung, en onze diensten worden over heel de wereld door een hechte community van professionals aangeboden.

Wat kunnen wij u bieden?

De unieke visie en methodiek van Insights Benelux worden uiteindelijk op twee verschillende manieren in de praktijk gebracht. Ons team helpt organisaties zowel in directe als indirecte zin – enerzijds door het ontwikkelen en inzetten van instrumenten en programma’s om de effectiviteit van individuen en groepen te vergroten, anderzijds door het trainen, accrediteren en ondersteunen van practitioners die onze methodiek zelf toepassen.

Inzicht in perceptie, het Insights Discovery persoonlijkheidsprofiel en de Insights kleurentaal vormen in beide uitingen van ons werk de basis.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vraag
Bel onze servicedesk
of
© Insights Benelux 2003 - 2017. Alle rechten voorbehouden