Arrow
U gaat een training volgen
U gaat een training volgen
U wilt zich laten accrediteren
U wilt zich laten accrediteren
U wilt Insights inzetten
U wilt Insights inzetten
Sluiten

Insights Benelux

Insights is een organisatie die wereldwijd actief is op het vlak van training en ontwikkeling. De organisatie werd in 1988 opgericht door Andi Lothian en zijn zoon Andy; het hoofdkantoor bevindt zich in Dundee, Schotland. Insights is inmiddels in meer dan 30 landen actief met een breed productaanbod dat beschikbaar is in ruim 25 talen.

Insights Benelux zag in 2003 het levenslicht. Grondleggers John van der Steur en Pieter Stenfert vestigden in dat jaar het eerste kantoor aan de Raamsingel in Haarlem, en openden daarmee de deur naar inspirerende persoonlijke en organisationele ontwikkeling waarbij passie, betrokkenheid en uniek inzichten voorop stonden.

Bijna 10 jaar later is deze visie nog altijd onze primaire drijfveer. Insights Benelux is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, en heeft al vele organisaties en Insights practitioners mogen inspireren en accrediteren. Met een team van enthousiaste, ervaren professionals blijven wij ons ook in de toekomst onvermoeibaar inzetten voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Optimale ontwikkeling voor individu en organisatie

Insights Benelux gelooft in de kracht van inzicht. De programma’s van Insights zijn ontworpen om de bijzondere kwaliteiten van uw organisatie te helpen ontdekken en te ontwikkelen, en bieden unieke perspectieven om de betrokkenheid en effectiviteit van uw medewerkers, teams en managers te versterken.

Het bieden van nieuwe inzichten is uiteraard niet het enige wat Insights Benelux te bieden heeft – wij spannen ons ook in om inzicht te helpen behouden en borgen. Daarvoor leiden wij zowel interne facilitators als externe professionals op in het gebruik van onze instrumenten en programma’s. Het resultaat is een groeiende internationale community van Insights practitioners die over de hele wereld bijdragen aan de optimale ontwikkeling van individu en organisatie.

De oorsprong van uniek inzicht

Insights heeft een duidelijk doel voor ogen: organisaties inspireren en transformeren met praktijk- en resultaatgerichte oplossingen voor persoonlijke ontwikkeling. De leersystemen en filosofie van Insights zijn aan het begin van de jaren ’90 ontstaan en werden gebaseerd op het werk van Dr. Carl G. Jung, een Zwitserse psychiater die in de 19de en 20ste verantwoordelijk was voor baanbrekend onderzoek naar de ontwikkeling van het individu.

Insights Benelux heeft meer dan een decennium aan ervaring met de programma’s en instrumenten van Insights Discovery opgebouwd. Daarbij is onze aanpak gestoeld op vier basisprincipes: gezamenlijk overleg, het ontwikkelen van mensen en partnerships, een passie voor leren en het leveren van resultaten zijn de pijlers waarop ons bedrijf steunt.

Wilt u meer weten?

Stel hier uw vraag
Bel onze servicedesk
of
© Insights Benelux 2003 - 2017. Alle rechten voorbehouden